A mai kor hipnotizálásai,például gyerekkori neveltetés, szülők, tanárok hatásai, a reklámok hatásai ellen az ellenszer a meditáció!

El lehet kezdeni kis lépésekben is, bármely tipusa jó lehet, ülve, fekve, mozgásos, légzésre figyelős, vagy mantrázós, vagy csendes, nyitott, vagy csukott szemmel végzendő is.

 A lényeg a cselekedeteink, életünk, tudatosítása, hogy mit miért teszek a napjaim során: vajon ezt tényleg én szeretném e, ez e az én valódi vágyam megtenni életem során, vagy egy rossz szokás, egy régi szülői program, vagy egy reklám befolyása alatt állok e?

 Azoknak, akik el akarnak adni nekünk valamit,( pl: gyógyszereket,vagy alkoholt is) vagy befolyásolni akarnak minket valamire:, vedd ezt, edd azt, szavazz erre vagy arra, csináld, vagy épp légy passzív életed során, az altatás az érdekük és a tudatunk befolyásolása, akár a médián kersztűl is:

Kulcsfontosságú a felébredésünk végre mielőbb:)

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativitasfejlesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr82534541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása