Kölcsönhatások

2010.09.24. 12:46

 

Az az igazság, hogy minden mindennel és mindenki mindenkivel  összefügg, ezért egyénileg is elég nagy a felelősségem, hogy hogyan élek és milyen emberek vesznek körül, támogatóak, pozitívak, vagy kritizálóak, negatívak.

 Ezért nagyon fontos tudni, hogy nem mindegy, hogy hogyan gondolkodom, beszélek, viselkedem, mit eszem, hallgatok, vagy épp olvasok, hogyan viszonyulok másokhoz, mert mindez kihat a környezetemre és visszahat rám is. 

És nem mindegy, hogy támogató, pozitív , egészséges emberek vesznek e körül,vagy épp negatívak,

vagy épp én vagyok az, aki a negatív gondolataival, híreivel, kritikáival, egészségtelen táplálkozásával, gondolataival húzza le a környezetét és önmagát, vagy épp én vagyok az, aki a pozitív nézeteivel, élményeivel, életszemléletével, viselkedésével, mosolyával, gesztusaival emeli, támogatja és építi környezetét és így önmagát is:)

“A világ amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk megváltoztatása nélkül.” (Albert Einstein)

“Mi magunk legyünk az a változás, amelyet látni szeretnénk a világban” (Mahatma Gandhi)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativitasfejlesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr752320079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása