A célok megvalósítása

2010.11.24. 16:16

Ez a videó számomra két fontos dologról is szól, egyrészt arról, hogy legyenek hosszútávú céljaink, képzeljük el és döntsük el a céljainkat és az életünket. Legyenek kész a terveink, hogy hogyan képzeljük el az életünket 5, 10, 25, 50 év múlva. Ez nagyon nagyon fontos, hiszen honnan tudjuk, hogy merre is akarjuk vezetni az életünket, ha nem gondoltuk azt át  egyszer sem még életünk végéig részletesen.

Másrészt egy technikai segítség is szerepel benne, mégpedig az, hogy írjuk össze a vágyainkat, céljainkat, az életünkkel,a munkánkkal, otthonunkkal, vagy bármi mással kapcsolatban, amit csak szeretnénk az életben. Ezután egy karton lapra, vagy egy füzetbe be is ragaszthatunk képeket, melyek hasonlítanak a vágyott dolgokra, ezt hívják vágytérképnek. És kezdjünk el nézelődni, olvasni, foglalkozni azokkal a területekkel, amelyekre vágyunk.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativitasfejlesztes.blog.hu/api/trackback/id/tr872470595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása